Geo_metric: Eficàcia, eficiència i qualitat

La naturalesa canviant de la realitat que ens envolta fa que l’estudi del territori sigui cada cop més necessària, i que la utilització de tots els sistemes de captura de dades sigui d’obligat coneixement per desenvolupar els projectes que arriben a les nostres mans.

La formació del nostre equip humà ens fa especialistes en la utilització dels aparells més moderns i de les tècniques més actuals i avançades a fi de desenvolupar projectes dins els camps de la cartografia i topografia.

Mitjançant eines de topografia clàssica, en combinació amb tècniques d’un nivell tecnològic més elevat, com per exemple el GPS o el làser-scàner terrestre, generem topografia i cartografia de qualitat per empreses del sector, enginyeries, constructores, empreses de serveis i administració pública.

El camí recorregut fins ara, la confiança dels nostres clients i l’ajut dels nostres col·laboradors ens fa avançar en una sola direcció: proporcionar un servei eficaç, eficient i de qualitat.

El nostre caràcter innovador i la capacitat de treballar amb grups pluridisciplinaris ens ha fet col·laborar amb empreses de sectors propers als nostres camps d’aplicació, dels quals destaquem els sistemes d’informació geogràfica, projectes de cartografia mediambiental, projectes de geologia i geotècnia d’entre d’altres.